Search
Search Menu

Werkwijze

Q-AV Recruitment volgt de volgende stappen om een duurzame werkrelatie te realiseren:

 1. Uitgebreide intake 

  Het is van groot belang dat de kandidaat goed past bij het bedrijf. Om de perfecte toekomstige werknemer voor u te vinden stellen we vooraf een profiel op van wie het best bij uw organisatie en de vacature past. Dat gebeurt op basis van een uitgebreide intake. Wat houdt de functie in, welke rol vervult de kandidaat in uw organisatie, in wat voor team moet hij passen? Vervolgens stellen we samen een strategie op om die kandidaat voor u te vinden.
 2. Wervingscampagne

  Op basis van dit zorgvuldig samengesteld profiel zoekt Q-AV Recruitment geschikte kandidaten. Aan de hand van innovatieve recruiting-technologieën, vanuit eigen en extern netwerk, via verschillende jobboards en instroom naar de website bereiken we latente en actieve sollicitanten.
 3. Selectie op motivatie en CV 

  Wij beoordelen de binnengekomen sollicitaties en maken een selectie van mogelijk geschikte kandidaten, passend bij uw organisatie en de functie.
 4. Kennismaking met geselecteerde kandidaten
  De gesprekken met de geselecteerde kandidaten vinden plaats bij Q-AV Recruitment, inclusief uitgebreide persoonlijkheidstest per kandidaat. Best passende kandidaten vormen de voorselectie die kennis gaat maken met u(w bedrijf).
 5. Kennismaking met voorgeselecteerde kandidaten
  Deze gesprekken vinden plaats met en bij uw bedrijf. Onze consultant is hierbij aanwezig. Zij begeleidt het proces en geeft advies. Indien gewenst is het mogelijk om een assessment in te zetten.
 6. Laatste selectiegesprek 

  Na een vervolgselectie op basis van het kennismakingsgesprek vindt het laatste selectiegesprek plaats met en bij uw bedrijf. Ook hierbij is de consultant van Q-AV Recruitment aanwezig voor begeleiding en advies.
 7. Afrondend gesprek 

  Na een succesvol laatste gesprek vindt een afronden gesprek plaats om de arbeidsvoorwaarden te presenteren. Indien gewenst is de consultant van Q-AV Recruitment hierbij aanwezig.
 8. Coaching

  Desgewenst inventariseren we na plaatsing de coachingsbehoefte van uw nieuwe werknemer. Bijvoorbeeld op het gebied van effectief leiderschap, communicatie, commercialiteit, stressmanagement, time management, samenwerken, resultaatgerichtheid. Hij of zij ontvangt twee coachingsessies van een uur. Mocht meer nodig zijn dan dit in overleg tegen een aantrekkelijk tarief.

We werken transparant en brengen u bij elke stap op de hoogte.