Search
Search Menu

Over ons

wanda
bedrijfskat
ella

Q-AV Recruitment is een klein, maar fijn Recruitment bureau gelegen in Soest. Wij hebben een hoog servicelevel en vinden het dan ook belangrijk dat wij voldoen aan de wensen en behoeftes van onze klanten. Q-AV staat niks voor niks voor Qualified Added Value!

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kandidaten in de zorg branche. Daarnaast hebben wij ervaring in de inkoop, supply chain en techniek. Je kunt ook bij ons terecht als je een managementfunctie of directiefunctie wilt vervullen in jouw organisatie. Wij helpen je graag om de juiste werving- en selectie kandidaat te vinden. Mocht je meer op zoek zijn naar een kandidaat op interim basis, dan ben je ook bij Q-AV Recruitment aan het juiste adres.

Ons team bestaat uit Wanda Vermeulen en Ella Odenkirchen. Wanda is onze consultant/Recruiter. Naast Recruitment heeft ze ook een passie voor boten. Ella is onze Recruitment Assistent en de HRM studente onder ons. Verder hebben wij een bedrijfskat genaamd Nio. Nio zorgt voor veel ontspanning op kantoor en hilarische momenten als hij je weer eens als ladder gebruikt om zo zijn knuffels te komen halen.